De avondsessies schreven we steeds ergens anders in Oost in de openlucht.

Schrijfsafari door Amsterdam

Geen dieren maar verhalen spotten en erover schrijven.

De Schrijfsafari zomer 2021 was een week lang lekker veel schrijven samen met een groepje én op eigen houtje door Amsterdam-Oost struinen met verschillende schrijfopdrachten. 

De laatste week van juli 2023 organiseer ik deze Schrijfsafari weer. De safari begint op zondagochtend 23 juli en eindigt op zondagochtend 30 juli in de leukste boekwinkel van Amsterdam, de Java Bookshop in de Indische Buurt. De week ertussen ga je overdag aan de slag met schrijfopdrachten, waarvoor je op eigen houtje op pad gaat. Maandagavond 24 juli, woensdagavond 26 juli en vrijdagavond 28 juli komen we in de openlucht bij elkaar (bij regen schuilplek). Telkens op een andere verrassende plek in Oost. In 2021 was dat bijvoorbeeld een plek aan het IJ en bij een bouwplaats. Om daar ter plekke samen te schrijven en de schrijfopdrachten te bespreken. Neem je eigen camping- of klapstoeltje mee!

Belangrijke info:

  • Kosten: € 189,- voor de hele week. Heb je eerder een schrijfcursus bij mij gevolgd, dan € 10,- korting, dus € 179,-.
  • Data: de zondagochtenden 23 en 30 juli en de avonden van 24, 26 en 28 juli.
  • Locatie: op de zondagochtenden in de Java Bookshop, Javastraat 145, Amsterdam. De avonden in de openlucht (schuilplek bij regen) ergens in Amsterdam-Oost. 
  • Deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6.

Lijkt de Schrijfsafari je wat? Mail naar aafkeschrijft@planet.nl of vul het contactformulier in van deze site.

Niet precies wat je zoekt? Ik geef ook schrijfcursussen Korte VerhalenAutofictie en Columns.